stalen trap voor buiten

Stalen trap voor buiten

Een stalen trap voor buiten naar jouw wensen en verwachtingen? Bij Hekwerkwebshop.nl is het mogelijk. Wij denken met je mee en bieden jou de beste optie voor jouw project. Een trap voor buiten heeft verschillende voordelen en toepassingsmogelijkheden die wij graag aan je toelichten.  

Wat is een stalen trap?

stalen trap voor buiten

Een stalen trap zijn trappen gemaakt van staal. De treden en het frame van de trap worden veelal gemaakt van staalplaten en/of persroosters. Een trap voor buiten kent verschillende toepassingsmogelijkheden. De grote draagkracht van staal is bijzonder geschikt voor verschillende constructies. Stalen trappen kunnen zowel binnen als buiten gemonteerd worden. Bij Hekwerkwebshop.nl leveren we stalen trappen voor buiten van hoge kwaliteit. We kunnen jouw stalen trap eenvoudig aanpassen aan jouw wensen en verwachtingen.

Voordelen stalen trap voor buiten

Er zijn verschillende voordelen van trappen gemaakt van staal. Een trap van staal is te gebruiken in diverse situaties. Staal is gemakkelijk op maat te maken en stalen trappen zijn vaak steviger en duurzamer dan trappen van hout of beton. Daarnaast zijn ze gemakkelijk te onderhouden en schoon te houden. Ook is een stalen trap voor buiten goed bestand tegen krassen en andere beschadigingen.

Stalen trap op maat laten maken

stalen trap voor buiten

Bij Hekwerkwebshop.nl kun je jouw trappen op maat laten maken. Je kunt hier vrijblijvend een offerte op maat voor aanvragen, zodat jouw stalen trap volledig naar wens en passend wordt geleverd. De stalen trappen kunnen maximaal 800 cm hoog geleverd worden. Vanaf 400 cm wordt een bordes toevoegd aan de trap. Dit bordes kan, afhankelijk van de situatie, zowel rechtuit als met een draai gemaakt worden. Het is mogelijk om een van onze monteurs bij jou langs te laten komen om de situatie op locatie te bekijken en een trap in te meten.

Stalen trappen van Hekwerkwebshop.nl

De stalen trappen van Hekwerkwebshop.nl zijn van hoogwaardige kwaliteit en kunnen worden aangepast aan jouw wensen. Onze stalen trappen worden in Nederland vervaardigd en zijn standaard verzinkt, maar kunnen ook voorzien worden van een coating in een RAL-kleur naar keuze. De stalen strap voor buiten wordt na bestelling op maat gemaakt. Bij Hekwerkwebshop.nl leveren we stalen trappen voor buiten zonder handregel, met één handregel of met twee handregels. Onze stalen trappen zijn verkrijgbaar in een lichtgewicht variant die ideaal is om te dienen als brand- of vluchttrap voor buiten, maar we hebben ook stalen trappen voor buiten in het assortiment die geschikt zijn voor intensieve belasting en daarmee dagelijks gebruik.

De levertijd van de trappen wordt op vijf tot 10 weken geschat. Echter, door drukte of andere onvolkomenheden kan de levering van de stalen trap voor buiten meer tijd in beslag nemen.

Meer lezen: