Stalen trap met trapgat balustrade

Stalen trap met trapgat balustrade

Bij het ontwerpen van functionele ruimtes zoals sportscholen is veiligheid en esthetiek van groot belang. Onze stalen trap met trapgat balustrade is de perfecte combinatie van beide.

Stalen trap op Maat Gemaakt

Elke ruimte is anders, daarom bieden wij maatwerk oplossingen aan. Voor de sportschool op Urk hebben we een stalen trap ontworpen die naadloos past in de ruimte.

Lees ook: Metalen buitentrap

Stijlvolle Afwerking

De combinatie van het stoere staal met warm hout zorgt voor een stijlvolle afwerking die past bij de moderne uitstraling van de sportschool.

Lees ook: Stalen trapgat balustrade

Veiligheid Voorop

Stalen trap met trapgat balustrade

Een trapgat balustrade is essentieel om de veiligheid van de gebruikers te waarborgen. Onze trapgat balustrades voldoen aan alle veiligheidseisen en zorgen voor een solide en betrouwbare bescherming.

Montage Door Professionals

Onze ervaren monteurs, Henk Jan en Albert, hebben de stalen trap en trapgat balustrade gemonteerd in de sportschool op Urk. Met precisie en vakmanschap zorgen zij voor een vlekkeloze installatie.

Duurzaamheid en Functionaliteit

Onze stalen trappen zijn niet alleen stijlvol, maar ook duurzaam en functioneel. Door te kiezen voor thermisch verzinken en poedercoaten, kunnen ze tegen een stootje en blijven ze er jarenlang als nieuw uitzien.

Of het nu gaat om een sportschool, kantoorpand, of woning, onze stalen trappen met trapgat balustrades bieden de perfecte oplossing voor een veilige en stijlvolle overgang tussen verdiepingen. Neem contact met ons op voor meer informatie en ontdek hoe wij ook jouw ruimte kunnen verrijken met onze hoogwaardige stalen trappen en balustrades.

Lees ook: Trapgat balustrade op maat